Skip to main content

CSALÁDI NAP a hagyományok jegyében

Gyönyörű napra ébredtünk szeptember 25-én. Még az ősz és az égiek is azt kívánták, hogy a családi napunk tökéletesre sikeredjen. A reggeli napsütésben nagy izgalommal folyt a készülődés a szülői főzőversenyre, a játszóvárak felállítására, a focibajnokságra. Mire a gyermekek megérkeztek már igazi majális hangulat fogadta őket, volt itt felfújhatós élő csocsó, hatalmas darts, ugrálóvár és hagyományunkhoz híven a gyermekek kipróbálhatták a korongozást, nemezelést és a néptánc varázsát is. A hangulat fokozására szülői felajánlásból a gyermekek gyönyörű csillámtetoválásokat, hennafestéseket készítettek és fantasztikus színű és ízű vattacukrot és igazi kézműves fagylaltot kóstolhattak.

Az apukák hatalmas, de annál sportszerűbb csatákat vívtak az új gumival borított focipályánkon. Közben ínycsiklandozó illatokkal csábítottak mindenkit az asztalhoz a bográcsokban készülő paprikás krumpli csodák.

Jóleső érzés volt látni a sok-sok mosolygós, vidám arcot és örömmel nyugtáztuk, hogy tervünk elérte célját és a közelmúlt megpróbáltatásai után ismét egy nagy, boldog közösséget alkotva tölthettünk egy csodálatos családi napot.

A családi napunk szervezését a közösségformálás mellett egy másik nemes cél is vezérelte, mégpedig egy új játszóvár megépítése az iskolánk udvarán.

Ez úton is köszönetünket fejezzük ki minden kedves szülőnek, hogy részt vettek a családi napon és minden támogatónak, akik felajánlásukkal hozzájárultak a rendezvényünk színvonalához, valamint a játszóvár megvalósulásához.