Skip to main content

Iskolai Családi napunk 4. alkalommal

A borongós őszi napon kicsit álmosan indult iskolánk 4. Családi napi programja. Az ugrálóvár csodák gombamód emelkedtek a magasba az udvaron. A pici tornaszobánkban izgalmas feladatok várták az ügyes kezek művelőit. Volt ott gyöngyvasalás, zsugorfóliás ajándékkészítés, játékos memória asztal és kerámiakorongozás. A gyerekek nagy lelkesedéssel és örömmel készítették a fantasztikus alkotásokat!

Míg a lecsófőző verseny előkészületei folytak néha-néha ránk mosolygott a nap is és felmelegítette a hangulatot. Az udvar szép lassan benépesült a sok-sok kedves családdal! Szülői felajánlásból ez alkalomból is nagy sikerű volt a gyermekek körében a popkorn és a kézműves fagylalt, amiért külön köszönetet szeretnénk mondani!

A jó hangulat fokozódott, mikor a szülői foci csapatok gyülekeztek az iskola gyönyörű gumi pályáján. A sportszerű mérkőzéseken nagy csaták zajlottak és ez alkalommal a gyermekek szurkoltak lelkesen az apukáknak a pálya szélén!

A családi napok szervezésének egyik legfontosabb célja a jó kapcsolatok kialakítása, a közösségformálás! De minden alkalommal az iskolát érintő célt is megfogalmazunk. Az idei évben távolugró pálya kialakítását szeretnénk megvalósítani az iskola udvarán. Nagy örömünkre eddig minden ötletünk valóra vált és így gazdagodott a gyermekek játékainak és fejlődéseinek tárháza.

Az egész tantestület nevében minden kedves vendégünknek köszönjük a részvételét!